Fodbold i London er helt unikt

Fodbold i London

Fodbold i London er noget helt specielt, som bare skal opleves. For er du en rigtig fodboldfan, er London et lille stykke af himmelen. Gennem byens lange historie har adskillige klubber opfostret verdenskendte og ikoniske talenter og flag fra Londons berømte klubber såsom Chelsea, Arsenal, West Ham, Fullham og Tottenham Hotspurs hænger på drengeværelser verden over. Disse legendariske hold trækker årligt masser af mennesker ind og se fodbold i London – ikke bare briterne, men mennesker fra hele verden kommer hertil bare for at se fodbold i London. Byen er nemlig spækket af talenter, nationale som internationale og en fodboldkultur som er helt unik.

Billetter til fodbold i London

Fodbold i LondonHvis du skal til London, og du er fodboldinteresseret, skal du ikke snyde dig selv for at opleve stemningen ved en kamp på et stadion i millionbyen. Billetter til fodbold i London varierer meget afhængigt af kampenes betydning, men selvfølgelig også hvilke hold, der mødes på grønsværen. http://www.ticketmaster.co.uk/ er et godt sted at købe billetter til fodbold i London, men de bedste tilbud finder du i annoncer på sider som denne eller ved at holde øjne og ører åbne. Det sker ret ofte, at man kan finde meget lave billetpriser, og da det er dyrt at komme til at se en fodboldkamp i London, kan det godt betale sig at finde et godt tilbud.

Fodbold i London er et  verdenskendt tilløbsstykke 

Byen huser som nævnt klubber som Arsenal F.C. og Chelsea, to klubber der forlængst har sat sit præg indenfor den absolutte verdensklasse. I den nordlige del af London hører den store stjerneklub Arsenal F.C. til. Med hjemmebane på Emirates Stadium er der plads til 60.355 tilskuere, når de spiller deres kampe i den engelske Premier Leauge. Klubben er også den engelske topklub, som har spillet flest sæsoner i Premier League og har da også vundet mesterskabet adskillige gange, senest i 03/04. Stemningen er fantastisk på Emirates Stadium, og man mangler virkelig ord til at beskrive den fyldestgørende. Den bare må og skal opleves!

Efter at have set et brag af en hjemmekamp på stadion er det nærliggende, at lægge et besøg forbi den velkendte pub ”The Auld Triangle”, som huser ægte Arsenal-fans. Pubben er at finde ca. 400 m. fra stadion og er kendt som et af Arsenal fangruppens stærkeste bastioner.

Ligeledes har Chelsea en enorm betydning for fodbold i London. Klubben har hjemmebane på Stamford Bridge og huser 42.055 tilskuere. Med talenter gennem tiden som Torres, Drogba og Frank Lampard har Chelsea også vundet Premiere League adskillige gange, senest i 09/10. Holdet har også gennem tiden prøvet kræfter i Champions Leauge, og fik i 11/12 vist sit værd, da de blev nr. 1 over den tyske storklub Bayern München. Selve området Chelsea er et af de dyrere områder, men ønsker man at slutte den fuldendte oplevelse af fodbold i London med måde, bør man tage forbi pubben ”White Horse” i området. Lokalt er der også en del at byde på. Rundt omkring på forskellige pubber i lokalområdet, er den ægte engelske fodboldstemning at spore. Fodbold i London er mere end sport – det er en livsstil, som aldrig forsvinder. Det handler om traditioner, kammeratskab og holdånd. Men det handler også om en stor udødelig kærlighed til det kvarter i London, man kommer fra og høre til i.

Husk altid at fodbold i London desværre også er blodig alvor for de få idioter, som er ude på at ødelægge andres glæde ved at se sporten. Brug omtanke, undgå store grupper af berusede fans, opsøg ikke fan-gruppernes pubs iført rivaliserende klubbers trøjer osv. Der sker sjældent noget, og der er ikke noget at være bange for, men det er en god ide at være fornuftig og vide hvornår man skal holde lav profil til fodbold i London

Skriv kommentar