Berlin Zoo er en familievenlig oplevelse i storbyen

Berlin zoo er en kæmpe attraktion, ikke blot blandt turister men også blandt den tyske befolkning. En zoologisk have der emmer af historie og ikke mindst et væld af dyr fra hele verden. Er man en familie er Berlin zoo helt sikkert et hit, men næsten ligegyldigt hvem man er, kan man ikke undgå at blive grebet af den charmerende stemning, man finder i parken.

Fakta om Berlin zoo

Som et af de største zoologiske haver i Tyskland er Berlin zoo på hele 35 hektar. Med en enorm mængde af dyr overgår den zoologiske have din vildeste fantasi, med hele 17.500 dyr og 1.500 forskellige arter, er der virkelig nok at opleve.
Berlin zoo oprindeligt anlagt i 1844, men tog en del skade under 2 verdenskrig I dag er stedet yderst velfungerende og meget velbesøgt. Berlin zoo ligger i det sydvestlige hjørne af Grosser Tiergarten i Vestberlin.

Knut – gjorde Berlin zoo verdensberømt

Mange har sikkert hørt om den lille isbjørneunge, som mistede sin mor, men blev hele Tysklands maskot og blev således en del af den genfundne nationale stolthed og glæde, som VM i Hamborg satte fart på. Knut havde hjemme i Berlins zoologiske have og blev passet af en ansat i den zoologiske have. Knut blev et verdensomspændende fænomen og symbol for Berlin zoo, da han blev afvist at blive ammet af sin mor efter fødslen. Den lille isbjørneunge døde desværre i 2011, da han led af en hjertesygdom, som var årsag til, at han faldt i bassinet og druknede. Alligevel forbindes han stadig med Berlin Zoo og haven gør stadig meget ud af, at fortælle bjørnens historie.

Opevelser i Berlin zoo

Udover de mange dyr som Gorillaer, papegøjer og krokodiller er der yderligere flere aktiviteter at opleve i Berlin zoo. Der er både en café samt souvenirshop, hvor man kan købe legetøj fremstillet i samarbejde med et stort legetøjsfirma. Der er spisemuligheder og så ligger Berlin Aqua (et stort akvarium) lige i forlængelse af parken – dette er bestemt også et besøg værd.

Tjek det hele ud her på deres egen hjemmeside: http://www.hauptstadtzoo.de/

Skriv kommentar