Top 10 Seværdigheder i Berlin

Top 10 seværdigheder i Berlin 1 storbyferieTop 10 seværdigheder i Berlin

Her er listen over vores top 10 seværdigheder i Berlin.

1: Brandenburger Tor

Det er den mest kendte seværdighed i hele byen, og noget man bare bør se. Har man set den et par gange, er der måske ikke så meget ved at komme der igen, men Brandenburger Tor er byens kendteste vartegn, og derfor holder den også en naturlig førsteplads på vores liste over Top 10 seværdigheder i Berlin.

 2: Museums Insel.

Spændende museer i verdensklasse – fantastisk højt niveau, og helt velfortjent andenplads på vores ultimative Top 10 seværdigheder i Berlin oversigt. Oplev som minimum Neues Museum og Pergamon Museum.

Top 10 seværdigheder i Berlin

3: Potsdamer Platz.

Højhuse og det spektakulære Sony Center, får Potsdamer Platz til at fremstå som et travlt, hypermoderne, futuristisk hjerte i byens centrum. En fortjent placering på listen over Top 10 seværdigheder i Berlin.

Top 10 seværdigheder i Berlin seværdigheder 2
Potsdamer Platz

4: Kurfürstendamm.

Berlins travleste handelsgade med Gedächtniskirche, har shopping i højsædet og er altid et besøg værd.

5: Judische Museum.

Arktitektur og udstilling om jødernes historie udgør en unik og medrivende oplevelse.

6: Hackescher markt

Denne gamle handelsplads i Mitte, som er omkranset af en velbevaret ældre banegård, er den perfekte ramme for en aften i Berlins natteliv. Restauranter, barer og hyggelig stemning gør Hackescher Markt til en succes man altid har lyst til at gentage.

7: Mindesmærke for de dræbte jøder  – Denkmal.

En tankevækkende installation, som er spændende og sørgelig at udforske. Et af de helt unikke steder i Berlin, og derfor også at finde på vores liste over Top 10 Seværdigheder i Berlin.

8: Siegesäule – Sejrssøjlen.

En prægtig søjle, opført blandt andet for at fejre Tyskernes sønderlemmende sejr over Danmark i 1864. Søjlen er prydet med danske kanoner. Det var også her Obama holdt sin omtalte tale i præsidentvalgkampen 2008.

9: Sightseeing tur på Spree.

Oplev Spree og se Berlins prægtige breder.

10: Fjernsynstårnet – Fernsehturm.

Et af Berlins mest berømte vartegn, som i dag fungerer som en roterende restaurant. Betragtes af manges som Berlins Eiffeltårn.

Det var vores top 10 seværdigheder i Berlin. Vi håber den gav inspiration til fede storbyferier i den tyske hovedstad. Skriv gerne din egen Top 10 Seværdigheder i Berlin i kommentarfeltet nedenunder! Berlin er et pragtfuldt sted.

Skriv kommentar