Storbyferie i Berlin

Storbyferie i Berlin skal du ikke snyde dig selv for! Læs her hvorfor du bør overveje at tage på storbyferie i Berlin. Berlin er i hast ved at udvikle sig til en af verdens mest trendy og spændende storbyer.Derfor er storbyferie i Berlin blevet en af danskernes mest foretrukne ferieformer. Længe har Berlin ligget under for Paris, London og New York, men hvor nogle vil mene, at disse byer er gået en smule i stå i deres udvikling, flytter Berlin sig i en utrolig fart. Historiske og kulturelle seværdigheder i verdensklasse, opfindsomme og autentiske restauranter og beværtninger skyder op overalt; Berlin har det hele og byen forandrer sig konstant. Storbyferie i Berlin bringer dig helt tæt på den rivende udvikling, hvor modsætninger mødes og byens ganske særlige stemning opstår.

Storbyferie i Berlin er en stor oplevelse

Det der engang var opdelt i Øst og Vest er i særdeleshed i de seneste år blevet til én by. Der er stadig stor forskel på Karl Marx Alle i det gamle Øst med sine mastodontiske sovjet-inspirerede bygninger og til Kurfürstendamms trendy forretninger og hyggelige cafeer, men byggepladserne med sine kraner, bulldozere og gravkøer har været væk i efterhånden lang tid, og byen fremstår mere symbiotisk end den har gjort siden udgangen af 2. Verdenskrig. En storbyferie i Berlin bringer dig helt tæt på byens unikke atmosfære og rytme. Det er nemt at bruge en lille uge på storbyferie i Berlin, men faktisk bliver man ved med at finde nye ting at se og lave, hvis bare man kigger. På en storbyferie i Berlin opdager man, hvor utrolig mangfoldig og dynamisk byen er.

Punkere, forretningsfolk, indvandrere, unge på den yderste venstrefløj og kunstneriske boheme-typer. Alle er der plads til i Berlin, og alle synes at stortrives i byens næsten uoverskuelige mangfoldighed. Berlin er også kontrasternes by. Øst og Vest, rig og fattig, regelret og systematisk kontra autonom og oprørsk. Er man til finkultur, spiller Berliner Filharmonikerne ofte flere gange ugentligt, der er udsøgte restauranter og hoteller hvor luksus går op i en højere enhed. Er man til mindre distingverede om end sanselige oplevelser, kan man spise middag i mørket på Unsicht-Bar, hvor blinde tjenere serverer lækker mad i et totalt mørklagt lokale. Bagefter kan man snuppe en øl eller cocktail på Das Klo (lokummet), hvor møblementet udgøres af gamle toiletter og man drikker og spiser af natpotter og urinkolber. Berlins natteliv byder desuden på et væld af forskelligartede klubber, barer og hippe nat-cafeer, hvoraf mange har fundet deres eget tema og niche, som gør dem helt unikke.

Derfor skal du tage på storbyferie i Berlin

Berlin er et oplagt rejsemål – historisk, kulturelt, kulinarisk og så er det faktisk billigt. Selvom Tyskland i årevis har oplevet økonomisk velstand efter murens fald, har Berlin ikke rigtig fuldt med resten af landet. Det betyder, at man får rigtig meget for pengene overalt i byen. F.eks. i forhold til hoteller og restauranter, er det helt utroligt hvor høj en standard man kan få I selv det strammest budget, så du behøver aldrig gå på kompromis med kvalitet og beliggenhed. Man fortryder ikke en storbyferie i Berlin – der er utallige ting at se og oplevelserne står i kø.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores artikel om storyferie i Berlin, er du meget velkommen til at skrive i kommentarfeltet nedenfor. Måske sidder du inde med gode tips til spisesteder, attraktioner eller shoppingmuligheder, du vil anbefale folk at prøve på deres storbyferie i Berlin – skriv til os, så opdaterer vi vores opslag om storbyferie i Berlin, så andre kan få glæde af din viden.

Skriv kommentar