Hamborg lufthavn parkering

Alt du skal vide om parkering ved Hamborg lufthavn. Vi ser på priser, tider og andre spændende informationer, så du uden stress kan planlægge din ferie og bestille din flyrejse fra Hamborg lufthavn. På billedet ser du det gitantiske parkeringshus ved Hamborg lufthavn. Hamborg lufthavn parkering 1Hvert år kører omkring 100.000 danskere over grænsen til Hamborg for at rejse derfra. Dette skyldes oftest den meget billigere pris på flybilletter fra Hamborg lufthavn. Lufthavnsselskaberne i Hamborg udbyder nemlig priser med op til 40 % besparelser set i forhold til de priser, de danske selskaber tilbyder. Denne prisforskel skyldes det større udbud af flyrejser i Hamborg og dermed en større konkurrence og naturligvis det faktum, at løn- og prisniveauet generelt er lavere i Tyskland. Mange danskere, fortrinsvis jyder, foretrækker denne mulighed da det både er nemmere og mere fleksibelt med flere afgange.

Tider og priser på Hamborg lufthavn parkering

Hvad er parkeringsmulighederne så, når man endelig er nået til destinationen? Det er selvfølgelig muligt at parkere. Til lufthavnen tilhører nemlig flere parkeringshuse og -pladser. Det er ganske enkelt at finde de ledige pladser, for når du nærmer dig Hamborg lufthavn parkering er der nemlig flere digitale skærme, som vil guide dig til de nærmeste ledige pladser. Det er dog at bemærke, at jo tætte på lufthavnen du vælger at holde, jo dyrere bliver det. De nærmeste lufthavnen er generelt set også de pladser, som først forsvinder.

Bagagen bliver jo ikke ligefrem lettere, jo længere man holder væk så derfor er det dejligt, at der afgår Shuttlebusser fra parkeringspladserne hver 10. minut (en Shuttlebus er en bus, som kører bagage og passagerer frem til lufhavnsindgangen)

Pr. kvarter (15 min.) er prisen 1 EUR. lige meget hvor du holder. Den daglige pris er 18-20 EUR, men skal du gøre brug af Hamborg lufthavn parkering i en uge er prisen 70-100 EUR og 85-120 EUR for 2 uger.  Det er dog vigtigt at bestille parkeringspladsen i god tid inden, hvis man rejser på ferie eller rejser i længere tid end et par dage.  Dette kan gøres på http://www.hamborglufthavn.dk/parkering/, hvor du også kan finde priser og en oversigt over Hamborg lufthavn parkering.
Man kan naturligvis køre til Hamborg selv, men der er faktisk flere muligheder. Tager man færgen, har man bilen med om bord og kører derefter direkte til lufthavnen. Sejler man til Putgarden, er der 150 km. kørsel fra havnen og til Hamborg lufthavn, en kørselstid på omkring 1 time og 45 min. Står man af færgen i Rostock er der lidt længere, omkring 180 km., til lufthavnen og det vil tage omkring 2 timer at køre dertil. Vælger man at køre hele vejen og krydse den danske grænse i bil, er der omkring 160 km. til lufthavnen og det vil cirka tage 1 ½ time at nå til lufthavene.

Altså er afstandene fra Danmark til Hamborg ikke uoverskuelige og kan tilbagelægges på forholdsvis kort tid.

Skriv kommentar