Værd at se i London

værd at se i London

Hvad er værd at se i London og hvad skal man opleve, når man besøger den engelske hovedstad. London er en by spækket med oplevelser,  man skal unde sig selv at opleve. Er man til fodbold, teater, musik, museer og jeg kunne blive ved, så er London helt sikkert en by for dig og alle andre. Dette er sikkert også grunden til, at mange turister finder det spændende, at rejse til London for at se, hvad byen har at byde på. Her kan du læse om, hvad der er værd at se i London og samle inspiration til ting at lave i London

Hvad er værd at se i London?

værd at se i London

Fordelt over byens enorme areal kan man finde forskellige former for kunst og attraktioner, der klart fortjener et besøg. National Portrait Gallery på Trafalgar Square huser værker fra nogle af verdenshistoriens største malere og på Tate Gallery og Tate Modern kan du se mere moderne og provokerende kunst fra både gamle og nye kunstnere.

Maddam Tussauds er et stort vokskabinet i London. Flere kendte mennesker som, David Beckham og Præsident Obama er altså støbt i voks og udstillet i kabinettet. Dette er en eftertragtet attraktion og en attraktion, som klart er værd at se i London

Fodbold er værd at se i London

Er du mere til fodbold og stadionstemning skal du da ind og se et ægte engelsk topbrag blandt hjemmeholdende, Arsenal og Chelsea, som er traditionsrige London-klubber. Denne stemning kan dog også findes på en af Londons utallige Pub’s overalt i byen. Vi kan klart anbefale en passioneret lokal fodboldoplevelse med engelsk øl og god pubmad på turen til London!

Se alt, hvad der er værd at se i London fra London Eye

Ønsker man en allround oplevelse, som er uforglemmelig, bør man tage en tur i London Eye – det store observations-pariserhjul. Her får man set, mange af de ting som er værd at se i London. Med en tur i det enorme pariserhjul, kan du se Big Ben, Themsen, Westminister Palace, Westminster Abbey, Tower Bridge, Tower of London, St. Pauls Cathedral samt London by i en al dens storhed..

Teater og musicals er også værd at se i London

Er du til en behageligelig oplevelse, siddende i en stol med tilhørende drikkelse og diverse, skal du ind og se en rigtig engelsk musical. En topattraktion som i særdeleshed netop er værd at se i London, fordi Westend er fyldt meddygtige og talentfulde skuespillere og musikere. De forskellige teatre i byen byder på alle slags af teaterstykker og musicals. Heraf kan nævnes store successer som We will rock you, Mamma Mia, Thriller, The Beatles, The Lion King og mange, mange andre.

Hvad synes du er værd at se i London? Skriv nedenfor i kommentarfeltet.

Skriv kommentar