Billig London tur – en guide til billige London

Billig LondonSådan får du en billig London tur

Ordet “billig” er nok ikke det, de fleste forbinder med London. Men det er faktisk muligt at få en billig London tur, uden at spare på oplevelser. Se hvordan du får en billig London tur lige her.

Måske oplever du, at pengene er små, men London kalder som bekendt ikke mindre af den grund. Her er en let og overskuelig række tips til, hvordan du får et suverænt og billig london tur uden at bruge en formue. I denne guide finder du seværdigheder med gratis adgang såvel udendørs attraktioner.

 

Udendørs seværdigheder på billig London tur

Trafalgar Square. Det koster ingenting, og det er et fantastisk sted at være. Lord Nelson og Trafalgar Square er et must på en billig London tur.

Buckingham Palace. Det smukke slot, som de fleste af os nok husker bedst fra landesorgen efter Princess Dianas død. Buckingham Palace ligger utrolig smukt for enden af The Mall. Når man vil have en billig London tur, er det rart at sætte sig på en bænk og beundre Buckingham Palace og den smukke park fra The Mall.

Covent Gardens. Et hyggeligt område som opleves bedst til fods. Fuld af spændende butikker og gode steder at slappe af.

Picadilly Circus. London’s Time Square. Her mærker man virkelig storbyens nerve.

Houses of Parliament og Big Ben. Måske de vigtigste vartegn I byen overhovedet og symbolske for London som by.

Millenium Walk – Millenium Mile. En dejlig gåtur langs Themsen, der viser London fra sin mest charmerende og spektakulær side. Hvis man kan lide at gå, er det virkelig en god og fremfor alt billig tur. På en billig London ferie, vil det være fjollet ikke at gå Millenium Walk.

Parker. London har nogle fantastiske parker, som man ikke bør gå glip af. Herunder Hyde Park og Regents Park, som begge gør sig formidabelt til en dejlig eftermiddag på en billig London ferie. Det stiller naturligvis nogle krav til vejret – always bring an umbrella.

China-Town. En kinesisk by i byen. Bestemt et besøg værd! Ligger lige midt i Soho.

Gratis seværdigheder på en billig London tur

British Museum. Verdens største og mest imponerende historiske samling f.eks. Rosetta stenen og Cleopatras mumie. Hvadenten man planlægger en billig London tur eller en hvilken som helst anden rejse til London, bør man ikke snyde sig selv for British Museum. Det er intet mindre end verdens bedste historiske museum. GRATIS ENTRE. http://www.britishmuseum.org/

National Portrait Gallery. Skulpturer, malerier m.m i verdensklasse http://www.npg.org.uk/ GRATIS ENTRE.

National Gallery. De store klassikere indenfor malerkunst; Da Vinci, Van Gogh, Renoir,  Cezanne, Turner, Van Gogh m.fl. GRATIS ENTRE.

Tate Modern og Tate Britain. To museer i absolut verdensklasse – Modern  har moderne kunst fra hele verden, som fremvises i lokaler, der hidtil var et gammelt elektricitetsværk. Tate Britain har de største og bedste britiske kunstnere. http://www.tate.org.uk/  GRATIS ENTRE.

Natural History Museum. En unik samling af naturhistorie blandt andet verdens største diamant, en meteor og en enorm opstilling af livagtige dinosaur-robotter. http://www.nhm.ac.uk/ GRATIS ENTRE.

Når du planlægger en billig London ferie, er det meget vigtigt at du gør dit hjemarbejde ordentligt. Besparelserne kommer i udstrakt grad fordi, man er forberedt og har planlagt fornuftigt hjemmefra. Når man sætter sig som målsætning, man vil have en billig London ferie, er det fornuftigt at lægge et budget og planlægge dagene en for en, så man programsætter de ting, man gerne vil opleve, fornuftigt.

 

 

Skriv kommentar