Turist i London

Er du turist i London, er der mange muligheder til at få tiden til at gå med. Mange mennesker rejser årligt til London grundet byens mangfoldige byliv samt store kulturelle tilbud. Som turist i London kommer du derfor hurtigt til, at leve dig ind i byens atmosfære og får muligheden for at smage på Londons mange tilbud og indtryk.

Oplev den ultimative storby som turist i London

Chinatown i Soho

London er en by med mange karakteristiske bydele. Disse bydele har hver deres egen sjæl og udtryk og der er derfor et sted for enhver turist i London. Her kan blandt andet nævnes Covent Garden, som er et ældre marked, der i dag er centrum for adskillige boder, spisesteder og underholdningsevents. Camden er med sine flippede markeder og beboere også et helt unikt sted at besøge.

Et andet besøgt sted for en turist i London, er Portobello Road Market. Et stort gademarked beliggende på den kendte ”Notting Hill”. Selve markedet byder på mange antikviteter, turistsouvenirs samt genbrugsvarer og der er et par små hyggelige cafeer, hvor man kan nyde en kop kaffe eller andet.

Man burde heller ikke snyde sig selv for en oplevelse af de helt store; nemlig en musical i byens West-End kvarter. De gamle teatre har alle daglige musical-opsætninger hvor nogle af verdens dygtigste musikere, dansere og sceneskuespillere krænger sjælen ud til publikums store fornøjelse. Som turist i London må en musical siges at være en af de helt uundværlige oplevelser.

Turist i London – mad og drikke

Når man nu er turist i London og væk hjemmefra, er det også en oplagt mulighed for at få smagt på de lokale og kendte retter fra London.  Et kendt engelsk måltid, må være ”English Breakfast”, en ret bestående af scrambled eggs, bacon, små pølser mm. Ellers kan en frisklavet fish and chips ledsaget af en pint også få smilet frem på de fleste.

Chinatown i Soho er endnu et velbesøgt sted i London. Her nyder mange mennesker dagligt deres måltider, på kinesisk vis. Der kan fås alt fra indbagte rejer, til kinesiske egnsretter og eftersigende den bedste Peking-and udenfor Kinas grænser.

Er du turist i London, skal du helt sikkert ikke snydes for den ægte engelske Pub-stemning. Med en fadøl i hånden, kan du få en smag på, hvad ægte engelsk lokalliv har at byde på.

Mulighederne i London er så mange, at det ikke lader sig gøre at beskrive dem alle her. Læs op på vores andre artikler om London, så du kan planlægge din tur bedst muligt. Det eneste der ligger helt fast er, at det altid er en fantastisk oplevelse at være turist i London.

Har du gode tips fra dine oplevelser som turist i London, som du gerne vil dele, er du meget velkommen til at skrive nedenfor i kommentarfeltet.

Skriv kommentar