Hvad skal man se i London

Hvad skal man se i London
Trafalgar Square

Hvad skal man se i London? Hvad skal man se i London

Trafalgar Square

Hvad skal man se i London? Dette spørgsmål stiller mange turister sig selv. Da London er en by fyldt med masser af kultur, mode og mennesker, er der nok at se. I mange år har London været centrum for en voksende gruppe af nysgerrige turister og ligesom dig, har de sikkert spurgt sig selv, hvad skal man se i London? Hvis man forud for sin rejse planlægger, hvad skal man se i London, får man uden tvivl en bedre tur.

Hvad skal man se i London – ideer

Teater:

Der findes adskillige teatre rundt omkring i London, og denne måde at udtrykke og fortolke forskellige værker på, er en af de fortrukne attraktioner i London, men hvad skal man se i London af musicals?

De mest kendte og populære teaterstykker og musicals er bl.a. We will rock you, med 31 af Qeens største hits, så er der musicalen, Thriller – Live, som en hyldest og genindspilning af Michael Jacksons utallige numre og til sidst og ikke mindst Phantom of the Opera, som bygger på en ægte fransk gyser.

Fodbold:
Er du mere til fodbold og ægte stadionstemning med fadøl og hele molevitten, skal du afgjort ind og se en ægte og intens Premier Leauge kamp. Klubber som Arsenal og Chelsea har specielt gjort sig bemærket i internationale sammenhænge, men med hjemmebane i London, er en sådan kamp værd at se.

London Eye:
London Eye er et 135 m. højt pariserhjul. Med en udsigt ud over hele London behøver man ikke spørge sig selv, hvad skal man se i London? – for man ser det allerede. Udsigten over Big Ben, Westminister Abbey og det sprudlende byliv kan nydes fra dette sted. Helt klart et besøg værd hvis man ønsker et helhedsindtryk af byen.

Big Ben:
Som sagt er Big Ben en kendt attraktion i London og ikke mange spørger sig selv, hvad skal man se i London? – uden at svare Big Ben. Det er ikke alene en kendt attraktion, men også et højt repræsenteret varemærke for byen. Det er bestemt en god oplevelse, at kigge forbi og studere det store klokketårn, samt høre den slå sine berømte klokkeslag.

Det ovenstående var vores ideer til, hvad skal man se i London, men vi ved godt, den ikke er helt fyldestgørende. Der er så mange muligheder i den engelske hovedstad, at det ville tage uendeligt meget tid, at lave en komplet liste. Sidder du med ideer til, hvad man skal se i London, som vi burde have stående i den ovenstående liste, må du meget gerne kontakte os.

 

Skriv kommentar