Ferie i København med børn

Ferie i København med børn

Ferie i København med børnFerie i København med børn behøver ikke være en stresset omgang. Faktisk er København en af verdens mest børnevenlige storbyer, og der er masser af attraktioner for både store og små. Danmarks hovedstad har rigtig meget at byde på for børnefamilierne. Se nedenfor hvordan du får en fantastisk ferie i København med børn!

Ferie i København med børn – oplagte seværdigheder

Tivoli: Tivoli er måske byens mest oplagte seværdig, når man er på ferie i København med børn. Tivoli er smuk, charmerende og fuld af oplevelser. Tivoli har også en central placering i hjertet af København, og der er rutschebaner, både, radiobiler, sjov og ballade for både store og små børn.

Københavns Zoo: En anden fantastisk seværdig, man ikke må misse på en ferie i København med børn, er Københavns Zoo. Danmarks største Zoologiske have startede for årevis tilbage, med at lokke gæster til med en sæl i badekar, en and og en ræv. Det er mange år siden nu, og parken er et helt fantastisk sted på ferie i København med børn. Med placeringen i Valby skal man tænke lidt i transport forinden, men der er flere muligheder, f.eks. gode busforbindelser.

Danmarks Akvarium: Har man hang til gælder, tang og tentakler er der masser af spændende oplevelser at hente i Danmarks Akvarium. Udover at være landets mest velassorterede akvarium, dannede Danmarks Akvarium kulisse for en af filmhistoriens dårligste film; nemlig Reptilicus med hele Danmarks Dirch og adskillige andre folkekære skuespillere.

Bakken: Bakken er dejligt sted om sommeren. Der er musik, masser af sjove attraktioner og forlystelser. Bakken er mere nede på jorden og mere folkelig end Tivoli. Det er også billigere at besøge, men ligger tilgengæld længere væk fra Indre By.

Kanal Rundfart: På små ture af ca. en times varrighed, kan man blive sejlet rundt på Københavns kanaler, og se byen fra havnesiden med guide. På en dejlig sommerdag er det rigtigt flot, og man ser blandt andet Nyhavn, Amalienborg, Operaen og meget andet. Der kan købes forfriskninger ombord.

Amalienborg: Kongefamiliens residens i gåafstand på Nyhavn, hvor man to gange dagligt kan se vagtskiftet. Her kan man se soldater til hest og måske redde sig et glimt af vores allesammens Prins Henrik.

Tycho-Brahe Planetariet: Man kan se en rimelig god, omend lille, udstilling om verdensrummet, planeterne og de historiske månelandinger, men planetariets virkelig trækplaster, er de flotte og medrivende IMAX-film, som vises med i planetariets store sal. Det er en meget stor oplevelse, og på en ferie med børn i København, kan det være en af de helt store minder. Det er dog nok ikke så oplagt for små børn.

Eksperimentariet: Hvordan laver man elektricitet, hvordan virker forskellige maskiner og hvordan reagerer ting, når man sætter dem sammen? Eksperimentariet er et slaraffenland for store og små i alle aldre. Det rigtig gode ved eksperientariet er, at det er så interaktivt. Man skal selv forsøge sig frem, og det vækker de fleste børns interesse.

Ferie i København med børn – gode tips

ferie i København med børn 1Først og fremmest er det en rigtig god ide, at have planlagt hjemmefra hvad man ønsker at lave. Er man ikke så kendt i København, er det en god idet at have planlagt transporten fra de forskellige ting, man vil se. Metro, S-tog og HT-busser gør det både let og hurtigt at komme rundt i byen på en relativt billig måde. Skal man køre meget med disse transportmidler, kan man med fordele købe et klippekort eller lignende, så man sparer maksimalt på transporten. Når man skal på ferie i København med børn, er det også vigtigt at have udset sig et passende hotel. Når man er på ferie i København med børn, er det vigtigt at bruget et godt hotel central placering. Der er indtil flere rimelige og billige hoteller på Vesterbro, men de er ikke specielt børnevenlige eller oplagte på en ferie i København med børn – ikke mindst p.g.a det helt åbenlyse narkosalg såvel prostitution der foregår udenfor. Derfor vælg et godt hotel med central placering. Der er flere gode i forbindelse med strøget og gaderne der fører ind på Kongens Nytorv. Det kan også være en god ide at prioritere et hotel med pool og forskellige børnevenlige aktiviteter. Det koster ekstra, men pengene kan være godt givet ud. De små pauser i løbet af dagen er vigtige på en ferie i København med børn.

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores artikel om “Ferie i Købehavn med børn”. Vi hjælper gerne!

Tilbage er der bare at ønske dig og din familie, en dejlig ferie i København med børn! God tur!

Skriv kommentar