Ferie til Berlin er en stor oplevelse

Årligt tager mange turister en ferie til Berlin, hvad end man er alene, med vennerne/kærsten eller med børn. Berlin har et overvældende kulturelt liv, som gør det muligt for alle målgrupper, at finde en lang serie af oplevelser og indtryk på deres ferie. Der er mange gode restauranter i Berlin, fantastiske museer og utrolige historiske seværdigheder – foruden alt det andet, storbyen også kan byde på.

Ferie til Berlin med børn

Ferie til Berlin er dejligt

Er man en familie med børn og ønsker en god ferie til Berlin, med  fælles oplevelser, er der nok muligheder. Først og fremmest handler det om at komme derned. En køretur fra Danmark til Berlin tager omkring 7 timer alt efter hvor fra landet man kommer, ellers er det muligt at tage fly og bus, priserne for dette vil dog være dyrere. Så er det smartere at tage købe togbilletter til Berlin – det er utroligt billigt, hvis man køber dem i god tid, og det er desuden muligt at booke familiepladser eller stillepladser.

Når man er ankommet til Berlin er det vigtigt at lave noget fælles, som interesserer alle i familien. For familien kunne det være en rigtig god oplevelse at besøge Zoologischer Garten Berlin, her er dyr fra hele verden og et sikkert hit for hele familien.
Er man i Berlin i sommerperioden vil det være en sikker vinder at tage ud og bade. Rundt omkring ligger gode badesøer, men også svømmehallerne i Berlin er en mulighed. I sommerperioden er der også tit et omrejsende cirkus i byen og børnene ville helt sikkert finde dette interessant, dette afhænger dog af tidspunkt for ferien.

Ferie til Berlin med guide

Er man kørt til Berlin med bus eller med et selskab er der ofte mulighed for at få en guide tilknyttet, hvilket sker gennem  rejseselskabet. Men er du på din helt egen unikke ferie til Berlin, er der faktisk mulighed for at finde din egen guide. Flere danskere er i dag bosat i Berlin og guider ofte skoler, familier eller grupper gennem Berlins miljø og attraktioner. Det er en unik mulighed for at opleve Berlin på helt tæt hånd med en lokal borger, som også kender de sider af Berlin, turister normalt ikke oplever. Find din guide her: http://www.berlin-guide.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=523:dansk-guide-i-berlin&catid=37:guidede-ture&Itemid=45

 

Skriv kommentar