Ferie i Berlin med børn

Ferie med børn i Berlin

Ferie med børn i BerlinFerie i Berlin med børn er en sikker succes

Skal du på ferie i Berlin med børn, kommer her 10 gode ideer til, hvad I kan lave. Sjove ting for både store og små på storbyferien. Storbyferie med børn behøver faktisk ikke være forfærdeligt anstrengende. Særligt ikke, hvis turen går til Berlin. Berlin er nemlig en af verdens mest børnevenlige storbyer. Har man en klapvogn, vil man opleve at de fleste ting er i gåafstand. Der er mange parker og grønne områder og tyskerne er generelt forstående overfor amning og børn i det offentlige rum i det hele taget, så faktisk er det en ret god ide at tage på ferie i Berlin med børn. Her følger ti ting man kan lave på ferie i Berlin med børn.

 

1: Berlin Zoo.

Berlins Zoo er glimrende for børn i alle aldre, og derfor helt oplagt på en hvilken som helst ferie i Berlin med børn. I forlængelse af parken ligger et stort akvarium, som også er et besøg værd. http://www.zoo-berlin.de/

 

2: Sightseeing bus fra Karl Liebknecht strasse.

En rigtig god og hyggelig måde at få set byens vigtigste seværdigheder for børnefamilien med realistiske forventninger. Skal man på ferie med børn i Berlin, er sightseeing-bussen virkelig en god ide til at komme rundt og få set det, som de små ben ikke magter at gå til.

 

3: Sea-Life og Aquadom.

Et fantastisk akvarium overfor Alexander Platz. Aquadom er et 25 meter højt akvarium, som man kører igennem i en elevator. Det er spektakulært og imponerende – også for voksne! http://www.visitsealife.com/Berlin/

 

4: Legoland Discovery Center.

Selve Potsdamer Platz er spændende for børn, med sine mange højhuse og særlig Sony Center er ganske fascinerende og stor nok til, at børnene kan løbe rundt og støje, uden det generer andre.  Men, vi kommer ikke udenom at Legoland Discovery Center nok er den største attraktion for de små slyngler.

http://www.legolanddiscoverycentre.de/berlin/de/index.htm

 

5: Tv-Tårnet.

Det er enormt højt, udsigten er fantastisk og der er restaurant deroppe.

 

6: MACHmit museum für kinder.

Et spændende museum med udstillinger i børnehøjde, som man må røre ved. Det er en ret afslappet seværdighed, som også lader børnene komme lidt ned i gear, mens de udforsker udstillingerne.  Vi synes, museet er en god ide på en ferie i Berlin med børn http://www.machmitmuseum.de/

 

7: Sejltur på Spree.

Det er afslappende og spændende  at se Berlin fra flodsiden. Der kan købes forfriskninger undervejs. Alle børn elsker at sejle, og det er en oplagt måde at få set byen på, når man er på ferie i Berlin med børn og gåafstandene til tingene er store.

 

8: Loxx ved Alexander Platz.

Verdens største modeltogsbane er et imponerende syn.  http://loxx-berlin.de/

 

 

9: Kollwitz Platz:

Hjertet af bydelen Prenzlauer Berg er børnefamiliernes ubestridte slaraffenland med sin enorme og originale legeplads. Kollwitz Platz har kraftigt medvirket til Berlins status som Europas mest børnevenlige storby, og derfor er den også et besøg værd, når man er på ferie i Berlin med børn.

 

10: Tiergarten.

En gigantisk park med masser af sjov.

Skriv kommentar