Ferie i København – Storbyferie med mange seværdigheder

Ferie i København behøver ikke være kedeligt

Ferie i KøbenhavnKøbenhavn er Danmarks hovedstad og kulturelle og økonomiske centrum. København har mange spændende attraktioner og tilbud, som tiltrækker millioner af turister årligt, og som bør indgå i enhver ferie i København. Med charmerende Tivoli, parker, Den Lille Havfrue , København Zoo, Statens Museum for Kunst, Amalienborg Slot, Christiansborg, det skæve Christiania og det prominente Nyhavn, er København en af Nordeuropas mest spændende byer. En ferie i København kan være både spændende og informativ, og så er København utroligt charmerende særligt om sommeren. Læs alt om, hvordan du får en dejlig ferie i København!


Seværdigheder til din ferie i København

Indre By er et stort område, hvori de fleste af byens attraktioner kan findes. Tivoli er verdens ældste forlystelsespark og tilbyder et enestående mix af forlystelser og gammeldags eventyr-stemning. http://www.tivoli.dk/ Tivoli er et must på en ferie i København.

Christiansborg er det danske parlament og dermed landets politiske centrum. Danmark har et åbent demokrati, og kan man overholde visse regler, er det muligt at komme ind og overvære både afstemninger og taler fra talerstolen.

Strøget er den travleste handelsgade i Skandinavien og tilbyder et bredt udvalg af varegrupper, f.eks. dansk design, smykker og pelsfrakker. For enden af strøget ligger Kongens Nytorv, som er det hyggeligste og mest atmosfæriske af de københavnske torve. I forlængelse af Kgs. Nytorv ligger den smukke og romantiske Nyhavn, en lille havnekaj hvor man kan spise lækre, danske specialiteter og drikke kold, forfriskende øl, mens bådene sejler forbi. På Nyhavn er der ofte jazz-musik og en hyggelig, romantisk stemning som ikke findes andre steder i byen.

Fristaden Christiania er en hippie-besat, antikvarisk flådebase med tilhørende store militære områder, som nu befolkes af fredselskende mennesker, der sætter pris på kollektivisme og humanistiske idealer. Christiania har meldt sig ud af det almindelige danske samfund, og regulerer selv sine områder. Dette tolereres i nogen grad af landets lovgivere og politi. Hårde stoffer accepteres ikke, men der foregår helt åbenlys handel med soft drugs, såsom hash og pot. Christiania er en by i byen og en helt unik oplevelse at besøge. Derfor mener vi også, at et besøg til Christinia bør indgå i enhver ferie i København

Den Lille Havfrue på langelinje, er Københavns måske største turistattraktion. Berømt fra H.C Andersens ikoniske eventyr, tiltrækker hun turister fra hele verden.

Prisniveauet er højt i København og man skal budgettere med at hotel og restaurantbesøg, kan være store udskrivninger – både i forhold til destinationer i resten af Europa men København er også dyrere end alle andre steder i Danmark.


Skriv kommentar