Storbyferie i Bangkok

Storbyferie BangkokNår man rejser til Thailand, er det ofte fordi man skal på strandferie i nogle af de eftertragtede ferieområder. Byen er imidlertid ret velbesøgt, og storbyferie i Bangkok er derfor ofte noget, man kombinerer med strandferie. Byen har mange spændende attraktioner, og det er meget billigt at bo godt i forhold til i Europæiske storbyer. Byen er opstået omkring et større vådområde med mange floder. Derfor kan man opleve mange områder i byen med huse på pæle, hvor lokalbefolkningen sejler til og fra deres hjem, og  i øvrigt benytter floderne til både at bade i og til at vaske tøj i. Storbyferie i Bangkok er ikke bare storby i dens rendyrkede forstand. Faktisk er der mange grønne områder i byen, og det er rart at bruge en eftermiddag i frugttræernes skygge.

Storbyferie i Bangkok? Det skal du se!

Hvis man vil opleve turistattraktioner, er det mange gode steder man kan besøge på sin storbyferie i Bangkok. Det er altid en oplevelse at besøge et af de mange templer i byen, og i Bangkok ligger f.eks. templet Wat Po, som er et kæmpemæssigt tempelområde med buddistiske munke og store guldstatuer. hvis man vil snuse til den ægte thailandske stemning, er der mange områder i byen med markeder. Her kan man købe spændende og meget eksotiske fødevarer.

Spis godt på din storbyferie i Bangkok

Man bør også besøge nogle af de mange restauranter i byen. Når man vælger en rejse til Bangkok, skal man også unde sig selv at spise ægte thailandsk mad. Der er mange spændende retter i det thailandske køkken, og hvis man kan lide stærk mad er der mange muligheder for at blive brændt godt af.

Kommentarer til storbyferie i Bangkok

Planlægger du en storbyferie i Bangkok, men mangler ideer og inspiration kan du trygt regne med, at vi vil behandle emnet grundigt i den næste periode. Vi får på sigt en hel del artikler om storbyferie i Bangkok, men vi vil også gerne høre fra jer, vores besøgende, hvis I har spændende erfaringer med storbyferie i Bangkok – måske kender du en fantastisk restaurant, du vil anbefale andre at besøge, måske har du set noget, du tænker, andre også kunne have glæde af. Hvis det er tilfældet, hører vi gerne fra dig. Skriv til os under kontakt eller gennem kontaktformen nedenunder. Du kan måske hjælpe os, med at hjælpe andre til at få en forrygende storbyferie i bangkok

Skriv kommentar