Berlin by Night – Den perfekte bytur

Barer og klubber
Oranienburger Strasse har et væld af beværtninger
Berlin by night
Oranienburger Strasse har et væld af beværtninger

Berlin by Night. Opskriften på den perfekte bytur i Berlin.

Berlin har mange natlige oplevelser, og har værtshuse, klubber og barer som er værd at bevæge sig efter, men problemet melder sig, når de ligger langt fra hinanden. Her får du et gedigent forslag til at opleve Berlin by Night, som ikke kan slå fejl.

Berlin by Night – Hackescher Markt, Mitte.

Start her, evt. med et velsmagende måltid fra en af de mange restauranter som denne gamle banegård har at byde på. Den store udendørs plads er fyldt med lanterner fra de mange værtshuse og restauranter og atmosfæren er ubeskriveligt hyggelig. Et klart must er øl på ”Weihenstephaner”, der sælger deres legendariske weissbier i husets unikke og charmerende middelalder-kælder.

Berlin by Night – Oranienburger Strasse, Mitte.

Efter et altid hyggeligt ophold på Hackescher Markt, går turen ned af Oranienburger Strasse. Man skal være forberedt på helt åbenlyse tilfælde af prostitution, men de pågældende østeuropæiske kvinder forstår heldigvis et nej, og de er kun at finde i starten af gaden. Oranienburger Strasse’s virkelige force er alsidigheden af fede og trendy klubber og spillesteder. Fra Hackescher Markt starter gaden således ud med Sixties, et sted kendt for sit enormt kitschede interiør, der skal ligne en amerikansk 60’er diner med alt hvad dertil hører foruden et væld af neon. Sixties serverer også velsmagende fastfood, men stedets bedste trækplaster, er de store, kulørte cocktails, som udover at være stærkt berusende også er urimeligt billige. Fra Sixties skal man gå af gaden, til man er kommet forbi Monbijou Park. Fra nu af, er der barer og klubber i hobetal til gaden ophører 1 km længere fremme. Nogle steder er fine, stylede klubber og nat-cafeer, andre byder på genbrugsmøbler, hippierock og røgelsespinde, andre igen punk og pigtråd eller salsa og et stort dansegulv. Club Zapata med live-musik er altid et besøg værd, det samme er Bellini Lounge Bar, men det sjove ved Oranienburger Strasse er bare at lade sig rive med – man finder altid nye og spændende steder, der er vidt forskellige fra de steder, man lige har været. Prost og god fornøjelse!

Gode tips til, hvad man kan lave, hvis man finder sig selv i Berlin by Night, modtages meget gerne. Vi kunne også godt tænke os at se billeder fra din Berlin by Night oplevelse.

Skriv kommentar