Ferielejlighed i Nice – Oplev Provence

ferielejlighed i nice

ferielejlighed i niceHvis man vil opleve ægte provencalsk stemning, kan man leje en ferielejlighed i Nice. Byen ligger ud til middelhavet ved den franske riviera, og er en af hovedbyerne i det attraktive Provence og “Côte d’Azur”. Vælger man denne type storbyferie, og lejer en ferielejlighed i Nice, kan man opleve hvordan det er at bo side om side med almindelige franskmænd. Man kan besøge byens mange torve og supermarkeder – og lave sin egen franske mad, i sit eget køkken. Man kan spise på terrassen og nyde den gode udsigt over middelhavet.

ferielejlighed i niceDet bliver mere og mere populært blandt danskere at leje en ferielejlighed i Nice. Det skyldes først og fremmest byens beliggenhed. Danskere vil have sol og varme i sommerhalvåret og det får man i Nice. Det er også nemt at komme til byen med fly fra Danmark – flere selskaber flyver direkte til byens internationale lufthavn. Byen rummer mange spændende kulturelle oplevelser. Man kan bl.a. besøge Chagall museet og Matisse museet – to berømte franske malere. Men først og fremmest er hele området et overflødighedshorn af ægte provencalsk kultur. Prøv f.eks. at besøge en café eller en restaurant langs strandpromenaden en sommeraften og nyd en kølig drink i skyggen af en palme. Du kan også tage på marked og købe specialiteter som fisk og skaldyr og lækre olivenolier. Duft til krydderierne lavendel, rosmarin og timian.

Storbyferien.net anbefaler Nice som en lidt mindre storby, men en fornøjelse for dem, der vil have både sol og strand krydret med kulturelle perler. Lej en ferielejlighed i Nice på et af de mange udlejningssites og skynd dig afsted.

Skriv kommentar