Storbyferie i Rom – Fuld af oplevelser

Storbyferie i Rom

Storbyferie er en herlig ting, og selvom der er mange måder at gøre det på, må man sige, at skal du på storbyferie i Rom, er der nogle helt Storbyferie i Romuundværlige attraktioner, du SKAL se. Dette skyldes, at Roms kulturelle og historiske rigdom er så overvældende, at den ikke er som andre storbyer.

Gode tips til din storbyferie i Rom

Storbyferie i Rom 2Rom er en pragtfuld by med helt fantastiske og unikke seværdigheder. Antikkens uovertrufne stormagt byder på Collosseum, hvor gladiatorer og dyr kæmpede for livet for tilskuernes underholdning, Forum Romanum hvor eksotiske varer fra hele den kendte verden blev handlet af datidens romere og Hippodromen som var oldtidens store væddeløbsbane, der også var arnested for politiske rævekager og konspirationer om magten. Men en storbyferie i Rom bør inkludere mere end bare oltidens fantastiske seværdigheder. Rom er også katolicismens verdenshovedstad og Peterskirken i Vatikanet er fuldstændig overvældende at besøge. Kirken er den største i hele verden og rummer blandt andet Michelangelos Sixtinske Kapel og Vatikanmuseet, som er et af verdens allerbedste og mest besøgte museer. Men Rom kan mere endnu, for selvom Rom også spækket med fantastiske restauranter, der ligesom alle mulige andre moderne storbyer byder på sushi, mexicansk mad og kinesiske retter, har byen sine autentiske, stolte italienske restauranter, som er nogle af de bedste restauranter indenfor det italienske køkken i hele verden. Rom har også den verdensberømte spanske trappe, hvor munke, unge musikere, feststemte mennesker og etniske minoriteter formår at enes og hygge sig. Er du typen der er til shopping på din storbyferie, så frygt ej. I Rom er der altid uudtømmeligt mange muligheder for shopping. Rom er fuld af flagship stores for mange af de kendte italienske tøj, smykke- og skomærker. En anden god ide på en storbyferie i Rom er at gå rundt på egen hånd. Lad dig føre ned af små gader, kom væk fra turistkaosset og se det rigtige, autentiske Rom, som stadig trives i bedste velgående. Her finder du små trattorias og cafeer, som italienerne selv benytter og oplever dermed nogle af byens charmerende hemmeligheder. På en storbyferie i Rom mangler man aldrig noget at give sig til.

En storbyferie i Rom inkluderer helt uerstattelige historiske attraktioner, unikke kulturelle oplevelser, kulinariske eventyr af de helt store og masser af spændende små og store butikker. En storbyferie i Rom kan ikke undgå at blive en succes!

På storbyferien.net elsker vi simpelthen alt ved Rom, og alt byen har at byde på. Skriv endelig i kommentarfeltet erfaringer, tips og oplevelser fra din egen storbyferie i Rom, som du har lyst til at dele. Måske kender du en fantastisk cafe eller måske har du lige et tip til, hvor det er godt at spise nær Forum Romanum eller du kan anbefale et kunstgalleri, som du fandt godt på din storbyferie i Rom – Del det med os! Vi har mange læsere, der godt kan bruge et par gode tips.

Skriv kommentar