Seværdigheder i Paris

Mange af de mest kendte seværdigheder i Paris, er naturligvis også de mest besøgte. Kommer man i højsæsonen fra omkring 1. april til 1. september, kan man forvente at seværdighederne er så godt besøgt, at man skal vente længe i kø. Derfor kan man unde sig selv nogle af de andre og mindre kendte seværdigheder i Paris. Byen er kendt for sine mangeartede museer og Historiske monumenter, men hvad nu hvis man er mere til shopping og byliv? Her er nogle af byens bedste shoppingmuligheder. Se vores bud på shoppingvenlige seværdigheder i Paris nedenfor. Vores liste over seværdigheder i Paris er måske anderledes end de fleste andre hjemmesiders. Det skyldes at vore seværdigheder i Paris fokuserer på shopping. Click på “Paris” i topmenuen og se alle vores artikler om seværdigheder i Paris.

Seværdigheder i Paris med fokus på shopping

Seværdigheder i ParisLa Defense 

La Defense er området i det vestlige Paris med alle de høje kontorbygninger og andre moderne højhuse, og så er det stedet man oplever Von Spreckelsens Nye Triumfbue, som er en af de mest kendte seværdigheder i Paris. Området er udpræget moderne og et af byens største indkøbscentre – Les Quatre Temps – ligger klods op ad Triumfbuen, og her kan man fornøje sig med hundredevis af moderne forretninger der fører alle de kendte mærkevarer. Desuden er der mange restauranter som erhvervsfolkene flittigt besøger i deres frokostpauser. Folk i området har travlt og man møder alle mulige typer forretningsmænd og -kvinder.

Forum Des Halles

En af de andre meget berømte seværdigheder i Paris er området Les Halles og ikke mindst det underjordiske shoppingcenter Forum Des Halles. Området ligger helt tæt på det lige så berømte Pompidou-center, og i gå-afstand fra Notre Dame og Isle de Paris. Under jorden kan man shoppe i tre etager, og her er mindst ligeså mange butikker som i Les Quatre Temps. Centeret huser flere små og specielle forretninger og ikke i så høj grad dyre mærkevareforretninger. Der er også mange små cafeer og sandwich-barer, som den travle pariser flittigt besøger. Hvis man vil shoppe i Paris, skal man give dette sted en chance.

Seværdigheder i Paris 2Champs-Élysées

Byens mest berømte gade, og en af de helt store seværdigheder i Paris. Gaden starter ved Concorde-pladsen og strækker sig helt til Charles-de-Gaulle pladsen. Gaden er berømt for sine mange store forretninger og dyre restauranter. Har man penge nok, kan man købe både ny Mercedes, Kusmi-the, Louis Vuitton tasker og Swarowski diamanter. Man kan også bare nyde duften fra fiskerestauranter og McDonald’s.

Har du spørgsmål til seværdigheder i Paris eller vores artikel er du meget velkommen til at skrive i kommentarfeltet nedenfor.

Skriv kommentar