Storbyferie i Prag

Storbyferie i Prag er en uforglemmelig oplevelse

Hvis man er vant til at rejse i Europa, vil man sikkert synes at en storbyferie i Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en særlig oplevelse. Byen oser af gammel kultur og er centrum for en lang række af spændende kulturelle oplevelser. Floden Moldau løber igennem byen og deler den op i to dele. Der er adskillige smukke broer over floden, hvoraf Karlsbroen er den mest kendte. Byen ligner på mange måder en almindelig europæisk storby, men man vil hurtigt ligge mærke til byens smukke gamle bygninger. Tager man på storbyferie i Prag må man ikke snyde sig selv for en tur i et af den mange koncertsteder og operahuse. den klassiske musik er meget populær i hovedstaden, og man kan høre koncerter for en brøkdel af hvad det koster hjemme i Danmark. Byen oser af hygge og cafestemning i de gamle bydele, og i byens mange smukke grønne områder kan man slappe af og nyde det gode vejr. Især foråret og sommeren er godt i Prag fordi der er varmt og rart.

storbyferie i  prag

Storbyferie i Prag byder på mange spændende indtryk

Vil man opleve andet kultur, så har byen en lang række af kendte museer. Både legetøjsmuseet og Kafkamuseet er kendte attraktioner. I byen om aftenen kan man ligeledes opleve byens pulserende musikliv. Mange steder kan man høre jazz og blues, mens man spiser middag og måske nyder en klassisk tjekkisk øl. Storbyferie i Prag byder på lidt af hvert, og man skal tage sig tid til at opleve den særlige stemning der er i bymidten. Man vil opleve, at byen ikke i samme grad som andre europæiske storbyer, er overbefolket og travl. Byens tempo er en smule roligere, i hvert fald i midtbyen.

Udforsk Bøhmiske eventyr på din storbyferie i Prag

Der er mange små og hyggelige gader i Prag som man bør udforske, da det er der man kan finde de små restauranter og butikker. Brug tid på at gå rundt gyder og små grønne områder. Storbyferie i Prag er et godt alternativ til de mest besøgte byer som Rom og Paris. Det er der flere grunde til. På flere måder, har Sovjet-tiden været urimeligt hård og ubehagelig for tjekkerne, men en fordel heraf er, at bykernen fremstår meget middelalderlig og på ingen måde hip eller strømlinet. Man mærker historiens vingesus på en storbyferie i Prag, og man ser hele gade og bymiljøer, som ikke har ændret sig nævneværdigt i mange hundrede år. Som i mange byer, gælder det lidt om at komme væk fra byens hovedstrøg og udforske smågaderne på en storbyferie i Prag. Prag har en særlig charme, du ikke burde snyde dig selv for. Det er en by, man vender tilbage til.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til vores artikel om storbyferie i Prag, er du meget velkommen til at skrive til os i kommentarfeltet nedenfor.

Skriv kommentar