Storbyferie i Barcelona

Storbyferie i Barcelona skal man unde sig selv. Byen, som er hovedstad i regionen Catalonien, ligger kun 3 timers flyvning fra Danmark.  Hvis man rejser om sommeren møder man her et varmt kystklima, der appellerer til den sollystne. Ellers er storbyferie i Barcelona også en fornøjelse, hvis man rejser om foråret eller om efteråret – Ja faktisk også om vinteren. Klimaet er mildere, når det er koldt i Danmark, og rejser man på Storbyferie i Barcelona uden for højsæsonen, er seværdighederne ikke helt overrendt med turister. Man kan flyve fra flere danske lufthavne til byen og gør således storbyferie i Barcelona ekstra attraktivt for folk, der bor længere væk fra eksempelvis København.

Storbyferie i Barcelona giver store oplevelser

Når man kommer til byen vil man opleve, ligesom andre europæiske storbyer, en travlhed vi ikke er vant til hjemmefra. Bilerne kører tæt sammen med knallerter og scootere og modige cyklister. Heldigvis er byen udstyret med ganske gode brede avenuer, som afvikler enorme mængder af trafik i myldretiden. Man bør finde et hotel så tæt på centrum som muligt, og de findes i alle prisklasser. Byens midte er absolut der hvor man kan opleve alt det gode ved Barcelona. Her bør man ikke snyde sig selv for besøg på tapas-bar eller andre spanske specialiteter. Byens restaurationsliv er så mangfoldigt og lækkert, at det nogle aftener kan være meget svært at vælge, hvor man nu skal spise.

Storbyferie Barcelona Sagrada familia

Se disse serværdigheder på din storbyferie i Barcelona.

Langs en af byens mest berømte gader – det store torv “Ramblaen” kan man opleve butikker og caféer og markeder, som er både ærkespanske og eksotiske. Der er altid mange turister på Ramblaen, og vil man have plads på en af fortovscaféerne, skal man være hurtig. Selvfølgelig tager man ikke på storbyferie til Barelona uden at besøge byens mest berømte varetegn – den ufærdige katedral “La Sagrada Familia”. Katedralen er tegnet og begyndt bygget af byens berømte kunster og arkitekt Antoni Gaudi. Bygningen er et helt ufattelig stor og detaljeret, katolsk monument, og det er ikke underligt at den i dag fremstår som Spaniens mest besøgte turistattraktion. Der i øvrigt flere områder i Barcelona hvor man kan opleve mere Gaudi-arkitektur. Brug også gerne lidt tid på byens gamle middelalderbydel og måske endda det gamle slumkvarter, som ikke er så fattigt længere, men som stadigvæk huser mange små og hyggelige restauranter og cafeer.

Når du skal på storbyferie i Barcelona, er det vigtigt at planlægge en hel del hjemmefra. Hotelstandarden er ikke høj i Spanien, så planlæg i god tid, hvilket hotel, I vil gerne vil bo på. Afstandene er store i Barcelona, så er man på storbyferie i Barcelona og måske ikke er nogen knag til spansk, er det også en fornuftig ide, at man planlægger hjemmefra, hvordan man kommer frem og tilbage, og hvilke seværdigheder, man ønsker at se de forskellige dage, man er på storbyferie i Barcelona. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du har kommentarer, gode ideer eller spørgsmål til denne artikel om storbyferie i Barcelona! God tur!

Skriv kommentar