Seværdigheder i Hamborg

Seværdigheder i HamborgSeværdigheder i Hamborg – der er noget for enhver smag.

Seværdigheder i Hamborg du ikke må gå glip af. Hamborg er en dejlig storby, kun få timers kørsel fra de fleste danske byer. DSB tilbyder nu togrejser til Hamborg fra 250 kr. tur/retur fra Jylland, så med andre ord er det eventyrligt billigt at komme til og fra byen. Hamborg er et af de gamle Hansesteder, og byens rigdom kan ses overalt. Der er mange spændende ting at se og opleve i byen, der med sine 1.8 millioner beboere er Tysklands næststørste. Hamborg er dog vokset sammen med så mange byer i sin omkreds, at man snakker om, at byens metropolske område tæller så mange som 4.3 millioner indbyggere. Af spændende seværdigheder i Hamborg kan nævnes shopping i Mönckebergstrasse, en kanalrundfart på Elben, det gamle, smukke Rådhus, flot og spændende gammel og moderne arkitektur, lækre spisesteder og fascinerende museer såsom Hamburg Kunsthalle. Jo, den gamle købstad kan endnu, og der er simpelthen flere seværdigheder i Hamborg, end man kan forestille sig.

 

Storbyferiens topliste over seværdigheder i Hamburg

Mönckebergstrasse og omkringliggende gader:

Denne handelsgade er en af Tysklands travleste, og det kan diskuteres om den overgås af Berlins Kurfürstendamm eller om den faktisk er den overlegen. Der er et væld af spændende forretninger, store shoppingcentre og i sidegaderne fine indkøbsarkader med stort og forskelligartet udvalg, cafeer og restauranter. Det er klart et besøg værd, selvom det godt kan ende med at blive en dyr udflugt. Gaden strækker sig fra hovedbanegården til det smukke og majestætiske rådhus, som man bliver nødt til at se, hvis man skal til byen.

 

Skt Michaelis Kirche:

En af byens mest kendte vartegn og en utrolig smuk kirke at besøge. Man kan komme op i tårnet og nyde en helt unik udsigt over byens tage, og denne udsigt gør kirken til en af de mest velbesøgte seværdigheder i Hamborg. http://www.st-michaelis.de/

 

Reperbahn:
Reperbahn er en anden af Hamborgs mest kendte attributter. Stedet er kendt for prostitution, som da også foregår i al åbenhed, men der er også mange glimrende natklubber, koncertsteder, barer og gå-i-byen steder i St. Pauli, som området hedder. Det er selvsagt et område, hvor man skal se sig for og udvise en smule forsigtighed. The Beatles startede deres karriere i Hamborg, før deres britiske gennembrud, hvorfor der også ligger et Beatles museum i St. Pauli, som er en af de mest besøgte seværdigheder i Hamborg.

 

Havnen:

Hamborgs havn er en af Europas allerstørste, og et imponerende syn at beskue. Størrelsen af havnen er helt overvældende. Man bør også se den gamle elbtunnel, som ligeledes er et besøg værd og en af de mest specielle seværdigheder i Hamborg http://www.youtube.com/watch?v=j67qONbdHlM

 

Der er mange spændende seværdigheder i Hamborg, og der er vitterligt noget for enhver smag. Shopping, vilde byturer, gammel og moderne arkiktektur, et rigt kulturliv og masser af kunst. Der er seværdigheder i Hamborg til alle. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvilke seværdigheder i Hamborg, du synes bedst om. Måske har du lige været afsted og har set seværdigheder i Hamborg, som har gjort et stort indtryk på dig? I så fald, vil vi gerne opfordre dig til at skrive om det her, så andre kan drage nytte af dine erfaringer. Kommenter også gerne på, om du mener, vores liste over seværdigheder i Hamborg er fyldestgørende, og om der evt. er flere seværdigheder i Hamborg, der burde figurere ovenfor.

 

Skriv kommentar