San Francisco rejse

San francisco rejse

En San Francisco rejse sætter sig i sjælen og gør dig rig på både oplevelser og indtryk. Når man  planlægger en San Francisco rejse er det dog vigtigt at, at man har gjort sit forarbejde ordentligt, for der er meget at se og mange steder at tage hen.

En af de storbyer som europæerne altid vender tilbage til, er San Francisco. Her er der dømt anderledes storbyferie på mange måder. For det første er byen amerikansk. Den hører til blandt de store byer i Californien med sine 800.000 indbyggere, men faktisk er den vokset sammen med byer som Oakland og man taler om et Greater Bay Area med hele knap seks millioner indbyggere, hvor San Francisco må siges at være både det økonomiske og kulturelle centrum. På en San Francisco rejse, kan man opleve meget andet end i nabobyen Los Angeles, som også er et besøg værd. Byen ligger, sammen med det øvrige Californien i et jordskælvsområde, og byen har været ramt af flere der gennem tiderne har lagt byen øde. Det er over 100 år siden det sidste store, og bygningerne i nutidens San Francisco er væsentligt bedre rustede mod jordskælv. Noget af det der kendetegner byen, er de stejle gader i områder af byens centrum, som bl.a. befærdes af sporvogne. Man oplever en anderledes storbyferie på sin San Francisco rejse, fordi stemningen og ånden i byen er meget anderledes end i resten af USA. San Francisco var centrum for hippiebevægelsens udbredelse, og man har et noget mere liberalt forhold til f.eks. homoseksualitet.

Det skal du opleve på din San Francisco rejse

Byen har særlige områder for de mange minoriteter og grupperinger. Der findes asiatiske bydele, homoseksuelle bydele og hippiebydele. Byen er også spændende rent sportsligt, og de markerer sig både indenfor baseball og amerikansk fodbold, og der er en stærk tradition forbundet med disse klubber. Man bør unde sig selv at opleve den familiekultur sport er i San francisco i forhold til i Danmark. Brug også tid på din San Francisco rejse på at opleve den berømte bro Golden Gate, som er et af byens store varetegn. Broen er en stor og gammel hængebro fra 30’erne, som forbinder to dele af byen der ellers før var forbundet med færger. Der er hver dag, to hold malere på arbejde på broen, for at vedligeholde den karakteristiske røde farve.

En San Francisco rejse er en anderledes storbyferie også rent kulinarisk. Man kan opleve alverdens madkulturer her, og også det ærkeamerikanske. Det ville være en skam, ikke at nyde en af byens mange fantastiske sea food restauranter på sin San Francisco rejse – og faktisk har San Francisco ry for, at være den by i USA, hvor man spiser det bedste hummer. San Francisco er et dejligt sted.

Har du anbefalinger til andres San Francisco rejse

Har du været på en San Francisco rejse, hvor du oplevede noget fantastisk – spiste på en specielt lækker restaurant, fandt et hjørne af byen, du synes, man bare skal se på sin San Francisco rejse, så må du meget gerne kontakte os. Skriv til os gennem kontakt eller brug kommentarfeltet nedenfor. Vi ønsker, at brugerne her på siden kan drage af nytte af hinandens erfaringer, så alle kan få en bedre San Francisco rejse gennem brugen af vores hjemmeside.

Skriv kommentar