Romantisk storbyferie i Paris

Storbyferie i Paris er rejseideen for de elskende par og de romantiske sjæle. Man forelsker sig hurtigt i byen, og det er ikke uden grund, at storbyferie i Paris har ry for at være nyforelskede pars foretrukne rejsedestination. Faktisk er Paris verdens mest besøgte by, og mange vender tilbage igen for at opleve den særlige stemning. Det er nemt at rejsepå storbyferie i Paris fra Danmark, og der afgår hyppigt fly fra både Sjælland og Jylland. Denne artikel handler om storbyferie i Paris, men har et romantisk sigte, som nok mest appellerer til par, som ønsker en romantisk destination og romantiske oplevelser. Vi har en hel del artikler om storbyferie i Paris – click på “Paris” i topmenuen og se alle vores artikler om storbyferie i Paris.

Storbyferie i Paris – gode steder at bo

Montmartre Paris
Montmartre

Montmartre. Der findes mange herlige områder i Paris, som er indbydende for forelskede par. Kvarteret omkring den hvide kirke Sacre Coeur hedder Montmartre, og er Paris’ gamle digterkvarter. Her er vejene stejle og husene lave og mellem de smukke træer omkring toppen, ligger små hyggelige hoteller og restauranter. Der er små åbne pladser med karruseller og souvenirboder. Her spiser man ikke kun klassisk fransk mad, men der er rig mulighed for at opleve det klassiske og rustikke franske køkken – måske endda krydret med harmonikamusik. Går man ture ned af “bjerget”, kan man opleve flere af Paris’ mere kulørte kvarterer. Det berømte Pigalle ligger tæt på Montmartre, og her kan man fornøje sig med kærlighedslivets “krydderier”. Har man lyst til det mere ekstravagante ligger her et af Paris’ mest berømte attraktioner, Moulin Rouge. Er man på romantisk storbyferie i Paris er Montmartre simpelthen et must.

 

paris latinerkvarter
Latinerkvarteret

Latinerkvarteret. Lige syd for Notre Dame – den berømte katedral – ligger latinerkvarteret. Bydelen er kendt for sine små brolagte gader med restauranter og cafeer og boghandlere over det hele. I den sydlige del af kvarteret ligger Sorbonne-Universitetet, og kvarteret omkring er befolket af unge travle studerende og professorer i jakkesæt der drikker kaffe. Samtidig er kvarteret en stor turistattraktion på grund af det mangfoldige udvalg af restauranter og de mange billige hoteller i området. Bor man i latinerkvarteret, er man i gå-afstand til bl.a. Notre Dame, rådhuset Hotel de Ville, den berømte fontæne Saint-Michel, den smukke Luxemborg-have og ikke mindst flere centrale metrostationer. Latinerkvarteret er ganske enkelt helt oplagt at besøge på en storbyferie i Paris.

 

 

 

 

Paris storbyferie pont neuf
Pont Neuf

Storby ferie i Paris – Romantiske oplevelser.

Udover restaurantbesøg kan man som det forelskede par gå mange hyggelige ture. Broerne i Paris er berømte for mange historier. Pont Neuf er den bro hvor den romantiske og tragiske film, De elskende fra Pont Neuf, foregik. Her sidder de elskende hver aften og fletter fingre og nyder udsigten over Seinen. Broen Pont de L’Archevêché hænger elskende helt symbolsk, en hængelås på rækværket og besegler på den måde deres kærlighed.

Eiffel-tårnet, kanalrundfart på Senen, gåtur fra Louvre og ud mod triumfbuen er også gode ideer på en romantisk storbyferie i Paris.

 

 

Har du kommentarer, spørgsmål eller gode rejsetips om storbyferie i Paris? Skriv i kommentarfeltet nedenfor.

Skriv kommentar