London attraktioner

London Eye

Londons attraktioner er nogle af de mest besøgte verden over og flere af disse seværdigheder er også kendt i hele verden. Dette gør byen til en turistmagnet, der trækker borgere til sig fra hele verden med lyst til at opleve de sagnomspundne seværdigheder i London

London attraktioner for alle pengene

Oplev en bred vifte af London attraktioner og tag en tur i det store observationshjul London Eye. Fra stor højde kan du beskue hele Londons sprudlende byliv og de allermest kendte London attraktioner såsom Big Ben, Westminster Abbey og St. Pauls Cathedral.
Apropos Big Ben er den en af de mest kendte London attraktioner og et funklende varemærke for byen, så kig forbi tårnet og se den store klokke.

London attraktioner – oplev den royale side

Er du til store slotte og kareter ført af heste, så skal du slå et smut forbi Buckingham Palace. En af de London attraktioner som ikke kun er velbesøgt af turister, det britiske kongehus betyder nemlig utrolig meget for det engelske folk og er derfor meget respekteret og velkendt. Slottet kan ses udefra omgivet af flotte parker og natur.

London Eye

London attraktioner kombineret med shopping

Kombiner din turistgejst med shopping og tag en tur gennem paradiset for glade shoppere på Oxford street. Dette er nemlig en lang gade spækket med butikker af alle former, et velkendt sted at få lystet sine indre shoppinggener. På denne gågade findes også adskillige souvenirbutikker, så få dig samtidig et minde af de mange London attraktioner med hjem.

Til og fra de mange London attraktioner

Mulighederne for at komme fra A til B er mange, der kan både benyttes de sorte velkendte Taxaer, de røde dobbeltdækkere eller undergrunden, The Tube. Det hurtigste samt billigste er helt klart The Tube, der fører dig hen hvor du vil nedenunder London by i et stort net af undergrundsstationer. Kender du til London attraktioner, du synes burde figurere i denne artikel, vil vi gerne høre fra dig.

Skriv kommentar