Storbyferie i Dubai – Nu med børn.

Man tænker tit på at Dubai er et finanscentrum, fuldt af dyre hoteller og limousiner – Hvem tager på storbyferie i Dubai? Kan man tage børn med? Læse mere her.

Storbyferie i Dubai er ved at blive meget attraktivt i Europa. Flere og flere selskaber sender fly til den arabiske halvø, til strand, sand, vand og ikke mindst luksus. Storbyen i udkanten af den arabiske ørken, trives med den økonomiske udvikling og er et fristed for mange oliemillardærer og deres familier. Men almindelige mennesker kan også få råd til at rejse til Dubai, og til en rar og varm ferie. Flere hoteller langs stranden har en høj standard til prisen, og er derfor særligt attraktive for europæere, der søger en anderledes storbyferie i Dubai. Dubai er et dejligt sted.

 

Seværdigheder og fakta til storbyferien i Dubai

Byen er også et emirat i samlingen der udgør de Forenede Arabiske Emirater. Dubai er ikke den mest olierige af emiraterne, og man retter derfor sin opmærksomhed mod andre erhverv, der kan fremme byens indtjening. Byen er nu den arabiske by der tiltrækker flest turister. Det hænger bl.a. sammen med, at der er meget fredeligt i området i modsætning til andre områder på halvøen. Man har også et forholdsvist moderat syn på de glæder, som europæerne synes at hænge uløseligt sammen med på deres ferier – nemlig alkohol og ligestilling. Byens indbyggere består hovedsagligt af tilflyttere fra hele verden og rejser man på storbyferie til Dubai, vil man opleve at man ikke skiller sig særligt ud, blot fordi man er lyshåret.

Når man kommer til byen, vil man opleve at alt virker nyt og poleret. Dubai er en meget ren by. Fra sit hotel kan man sikkert opleve udsigten over den Persiske golf, og man kan i tempererede værelser planlægge dagene på stranden og i byens utallige indkøbscentre. Storbyferie i Dubai inkluderer selvfølgelig shopping i de mange eksklusive butikker, men har  man børn med, er der her en lille liste over andre muligheder.

Aquaventure park – et massivt vandland med tilknyttet hotel. her kan man opleve det store vandland sammen med forskellige børnevenlige klubber og aktiviteter. Et must hvis man har børn med på storbyferien i Dubai.

The Dubai Desert Conservation Reserve – Vil man lidt væk fra den almindelige storbyferie i Dubai, kan man få en vaskeægte naturoplevelse i dette reservat for alverdens eksotiske dyr.

Wild Wadi Water Park – Endnu et vandland til familien. Parken har et stort bølgebassin for surfere og andre vovehalse. Til familien er Wild Wadi Water Park et helt eventyr på en storbyferie i Dubai.

 

Hvis du har gode tips om storbyferie i Dubai, spørgsmål eller kommentarer til vores artikel om storbyferie i Dubai, er du meget velkommen til at skrive i kommentarfeltet nedenfor.