Los Angeles rejse – Storbyferie til City of Dreams

Los Angeles storbyferie rejse

Los Angeles storbyferie rejse

Oplev City of Dreams på din Los Angeles rejse

Los Angeles rejse – her er, hvad du skal se. USA’s andenstørste by, Los Angeles, er en enorm smeltedigel af enicitet og kultur. Byen som i sig selv, er verdens 9. største økonomi, er pakket til randen med store oplevelser af enhver form. Tinseltown, Hollywood, den legendariske filmby sammen med stjernernes hjem, Beverly Hills, er nogle af Los Angeles største trækplastre, men det oprindelige Disneyland, Magic Mountain og Universal Studios gør Los Angeles til en solid destination for børnefamilier. Men City of Angels er meget mere end det! Kulinarisk har Los Angeles noget for enhver smag, og det siges, at der ikke findes et køkken, der ikke er repræsenteret på et spisested i Greater Los Angeles. Mad fra Sichuan, mad fra kenya, enhver variation sushi, et væld af Mexicansk mad fra Oaxaca og meget, meget mere kæmper om de sultnes maver. Der er mange kulinariske oplevelser at nyde på en Los Angeles rejse.

Det må du se på din Los Angeles rejse

Kulturelt har en Los Angeles rejse mere at byde på end Warner Bros og Universal Studios, som om det ikke var nok. Finkulturen trives fint på små teatre over hele byen, der fremviser veliscenesatte stykker fra hele verden. Talentmassen blandt skuespillere er helt ubegribeligt stor i Los Angeles, for alle der har dramadrømme, flytter til byen før eller senere, men kun meget få, bliver til store verdensstjerner. Ironisk nok, er de små teatre faktisk et af de nemmeste steder at spotte nogle af de verdensstjerner, byen er så kendt for. Skuespillere, hvad enten succesfulde superstjerner som Tom Cruise og Brad Pitt eller en af de mange uheldige, for hvem drømmen ikke gik i opfyldelse, elsker teater. Selv de mindste scener, kan have verdensstjerner blandt publikum. LA har også et væld af museer, mange med kunst og historiske skatte, ligesom et hvert filmstudie med respekt for sig selv, har guidede turer. Særligt Universal Studios har gjort en stor indsats, og betragtes af mange, som byens største attraktion.

Los Angeles rejse? Lej en bil!

I forhold til transport bør man leje bil. Den offentlige transport er i bedste fald ikke tilstrækkelig, metroen kører kun i Downtown, idet bilindustrien fik anlægningsprojektet stoppet, før det rigtig kom i gang og man må se i øjnene, at i en by på størrelse med Fyn, kan afstandene være uoverskuelige. Når man lejer bil, er det vigtigt at få tegnet den rigtige forsikring, så man er dækket fornuftigt ind. Det koster f.eks. ekstra, hvis mere end en person skal føre den lejede bil. Vi ønsker dig en fantastisk Los Angeles rejse!

Hvis du har spørgsmål til ting, man kan lave på en Los Angeles rejse, selv været på en Los Angeles rejse eller har andre kommentarer til denne artikel “Los Angeles rejse -Storbyferie til City of Dreams”, er du meget velkommen til at skrive nedenfor!

 

Skriv kommentar