Storbyferie i Sofia – Den Oversete Perle

storbyferie sofia

Storbyferie i Sofia – Spændende, billigt og uforudsigeligt.

storbyferie sofiaSofia er Bulgariens største by og ubestridt en af de mest spændende hovedstæder at besøge i Østeuropa. Regeringsbyen emmer af kultur, mode, kulinariske oplevelser og spændende seværdigheder. Kendt for sine operaer, gallerier og sit smukke centrum i wienerstil malet i stærke farver, er Sofia et både interessant og stemningsfuldt turistmål. Aleksander Nevskij-kadedralen er mine sin meget originale og stilfulde, om end lidt robuste, udformning, Sofias største turistattraktion. Af andre spændende seværdigheder kan nævnes Storbyferie i Sofia bør også inkludere et besøg til Det Nationalhistoriske Museum der er et af de største Sydøsteuropa, og Monumentet for Den Røde Hær som er et af de eneste gamle Sovjetmonumenter, som den bulgarske befolkning ikke har revet ned. En Storbyferie i Sofia er faktisk en både billig og spændende ide.

Sofia er billig og standarden af hoteller og restauranter er relativt høj, selvom prisen altid er lav. Sofia er et besøg værd og byder på spændende muligheder for par og familier med halv-store børn. Foruden de førnævnte attraktioner, har byen en helt unik stemning, som man ikke finder lige andre steder. Der er rige shopping muligheder, som nævnt til få penge, og selvom man måske ikke skulle forvente det i et relativt fattigt land som Bulgarien, er de faktisk med på moderne og har mange af de varer, vi først ser i Danmark næste år. Det er altså også muligt at shoppe og finde spændende tilbud på en storbyferie i Sofia.

Kriminalitet og i særdeleshed tyveri er et stort problem i Sofia, selvom de fleste heldigvis intet mærker til det. Nærgående tiggere og fingernemme lommetyve kan være en risikofaktor på menneskefyldte pladser og gader. Man rådes til forsigtighed og evt. at gå med så få penge på sig som muligt. De fleste gode hoteller har et pengeskab, hvor man kan låse sine værdier inde, inden man tager ud for at opleve Sofias mange spændende tilbud. Det er rigtig dejligt at være på storbyferie i Sofia.

En storbyferie i Sofia, er måske ikke du sidder og drømmer om, men faktisk er byen en overset perle, og den er virkelig et besøg værd. Faktisk vil du opleve at din storbyferie i Sofia er billigere end du troede muligt, mere spændende og at der var mere at se, end du forestillede dig.

Skriv kommentar