Rejser til Chicago – The Windy City har det hele

Storbyferie i Chicago

Rejser til ChicagoRejser til Chicago er et mindre populære for danskere end New York, Los Angeles og San Francisco, men det er ikke retfærdigt, for Chicago har masser af vildt spændende oplevelser at byde på. I denne artikel går Storbyferien.net tæt på Chicago, som udover at være USA’s tredjestørste by, også er en af landets mest oplagte rejsemål. Her kan du læse om, hvordan man kan planlægge rejser til Chicago.

Rejser til Chicago – oplev metropolen

Hvis man regner hele oplandet med, tæller Chicago imponerende 9.8 mio indbyggere. Byen har et stærkt multietnisk præg, og der er virkeligt noget for enhver smag. Chicago har været “crime-capital”, men det er flere år siden, og byen er den dag i et vældig sikkert turistmål, hvor man generelt kan sige, kriminaliteten er koncentreret omkring South Side ghettoen, som man i alle tilfælde bør undgå at færdes i. Det er ikke svært, for alle de væsentlige seværdigheder ligger alligevel i centrum.


Oplevelser for alle på rejser til Chicago

Først og fremmest skal det siges, at Chicago har noget for alle. Hvis du er til kunst og kultur hører Chicago Arts Institute til et af de bedste kunstmuseer i hele verden og sandsynligvis det allerbedste i Nordamerika. Samlingen er gigantisk, og du kan bruge flere dage på at udforske den.

Willis Tower, tidligere kendt som Sears Tower, er et fantastisk bygningsværk, som siges at være det fjerdestørste i hele verden. Den sætter virkelig skylinen i Chicago i superligaen over imponerende højhus-komplekser. Når man rejser til Chicago, bliver man hurtigt imponeret af de fantastiske skyskrabere, og Willis Tower er et af de mest fantastiske!

Michigan Avenue er byens pendant til LA’s Rodeo Drive eller Londons Oxford Street og byder på eksklusive shoppingmuligheder.

John Hancock Center er et fantastisk arkitektonisk perle, som med sine forrygende observatorier, giver en helt enestående udsigt over Chicago.

Navy Pier er en lækker lystbådehavn med smukke skibe, masser af spændende restauranter og mulighed for sejlturer.

Museum of Science & Industry er det største museum Midtvesten og de besøgende kan blandt andet se en tysk ubåd fra 2. verdenskrig, en underjordisk kulmine og meget andet. Det er et must, hvis du rejser til Chicago.

Lincoln Park Zoo er et gratis zoologisk have, som byder på topmoderne indhegninger og spændende dyreliv. Selve parken er i sig selv et besøg værd og er utrolig smuk.

Rejser til Chicago har det hele!

Skriv gerne om dine egne erfaringer med rejser til Chicago nedenfor i kommentarfeltet. Måske har du spørgsmål eller kommentarer til vores artikel om Chicago – vi researcher gerne for dig, hvis vi vurderer, det kan komme flere besøgende til gode.

 

 

 

 

 

Skriv kommentar