Billig rejse til London med hotel

Billig rejse til London med Hotel

Billig rejse til London med hotel kan lade sig gøre, og man kan spare mange penge – men man skal også se sig for, for det kan være en jungle. Læs om alt det, du har brug for at vide her. Der er mange måder at kommer til London på, to af dem er med fly eller båd, og vælger du en af disse rejseformer, er det muligt for dig, at kombinere transport + hotel til en billigere pris. Hvis man er ude efter en billig rejse til London med hotel inkluderet i prisen, kan man faktisk samlet set spare mange penge, men man skal også overveje, hvor billigt man vil have det. For vi kommer altså ikke udenom, at man skal være forberedt på, hotelstandarden generelt er lav i London i forhold til prisen. Hvor man i Berlin kan finde et forrygende hotel til knap 400-500 kroner pr. overnatning, skal man nok op i 1000 pr. overnatning i London for at få samme niveau af kvalitet. Det skal man tage med i overvejelserne, og man skal også have realistiske forventninger, til det hotel, der møder en. Hvis man booker en meget billig rejse til London med hotel, må man også forvente hotellet er derefter – det er ikke nødvendigvis dårligt, men heller ikke luksuriøst på nogen måde. Læs også vores store artikel om rejser til London.

Tag en billig rejse til London med hotel via fly

Billig rejse til London med HotelAdskillige benytter årligt en pakkerejse til London med fly og hotel inklusiv. Nyd en billig rejse til London med hotel og rejs fra København. Rejser man fra København til London med 1 skift via et lavprisflyselskab som Lufhansa, kan man ende med en pris på omkring 7.000 kr. Denne pris er for 1. pers., en hel uge med hotel og fly og er dermed en billig rejse til London med hotel.Den samme rejseform kan findes fra Billund, hvor du kan flyve fra på samme måde også til omkring 7.000kr. Priserne afhænger af bl.a. tid, antal per., antal flyskift, samt rejseselskab og der er mulighed for , at finde en mere konkret pris, på rejseudbyderens egen hjemmeside. Her kan nævnes SAS, FDM, Startour og mange andre.

Vælg en billig rejse til London med hotel via DFDS Seaways

Vil du gerne sejle til London og ønsker hotel med oven i købet, så er DFDS Seaways en god mulighed. Fra Esbjerg til Harwich kan man to – fire gange om ugen rejse til og fra London. Selve turen tager omkring 18 timer og det er muligt, at nyde forfriskende drikkevarer og mad, og sove behageligt under selve sejlturen.

Dette er en billig rejse til London med hotel og koster omkring 1.700 pr. person. Prisen inkluderer overnatning på båden, transport til og fra færgen, hotelleje og færgeoverfart for 1. person. En anden  fordel er, at de hoteller der samarbejder med DFDS Seaways generelt har et godt ry. Ulempen er, at 18 er lang tid på en færge – særligt, hvis man har børn med på rejsen til London.

Her på storbyferien, vil vi gerne høre fra besøgende, som har prøvet en billig rejse til London med hotel fra en af de mange udbydere på rejsemarkedet. Vi kunne tænke os at høre, om rejsen og hotellet var tilfredsstillende, og hvordan man synes kvalitet og komfort harmonerede med den betalte pris. Hvis du har mod på at hjælpe andre til at få en billig rejse til London med hotel, så skriv til os under kontakt eller i kommentarfeltet nedenfor.

 

 

Skriv kommentar